Aktuellt 2011

18 november - Kittens for sale
Jag har fortfarande inte lyckats sälja kattungarna som nu hunnit blir över 17 veckor gamla. Det är verkligen hög tid att de får egna hem där de kan få den tid och uppmärksamhet de behöver. Och framför allt så hinner jag ju bli så himla förtjust i dem allihopa att det blir omöjligt att skiljas från dem. Jag kan i längden inte ha 9 katter härhemma. Det är inte rättvist varken mot dem eller min övriga familj. Det är väl ingen större katastrof om en kattunge blir kvar men absolut inte två fertila hanar. Rear man katter? Visst kan jag tänka mig att sänka priset en del om det underlättar för RÄTT FAMILJ, men det känns fortfarande viktigt att katten inte bara får kärlek utan även den vård, försäkring, vaccination och kvalitetsmat den behöver i framtiden för att må bra.

Jag kan tänka mig att omplacera någon av mina äldre kastrerade katter om rätt hem skulle dyka upp. Vilda är till exempel rätt överviktig och jag har väldigt svårt att hålla henne borta från kattungematen just nu. Hur klarar man förresten av att hålla flera katter tillsammans när de har så olika näringsbehov?

Om du känner att du har rätt hem för någon av mina katter (vuxna eller kattungar) så hör av dig och berätta mer om dig och din familj!

28 augusti - Uppdatering
Jag har äntligen lyckats uppdatera hemsidan men det var de gamla bilderna.
Kan bara hänvisa till min blogg http://www.reginaros.blogspot.com/ för uppdateringar och nyare bilder när jag inte hinner uppdatera här.


21 juli - Vi har äntligen kattungar i huset igen!
Måndag den 18 juli så fick IC S* Regina Ros och GIC S* Stortallens PimPim tre kattungar. Den första mörka vägde drygt 130 gr, nästa svart-vita vägde över 150 gr och den sista "lilla" röda runt 120 gr. Regina är väldigt mjuk och fin mot sina kattungar och de verkar äta och vara nöjda och belåtna. Jag har inte tagit några bilder på var och en av ungarna än utan bara vägt dem för att se att de gått upp i vikt som de ska. Jag tror att den mörkaste är en tjej och att de andra två är killar.

Nisse Rimfrost har förresten flyttat till en egen familj under våren och vi hoppas att de ska trivas fint tillsammans.


Aktuellt 2010
Aktuellt 2009
Aktuellt 2008
Aktuellt 2007
Aktuellt 2006
Aktuellt 2005 (klicka för att komma till tidigare år)